Media

Ma numesc Luminita Virtineanu, dar in mediul virtual, pe retelele de socializare si nu numai, sunt delilah sau mssdelilah.
Doar eu sunt vinovata pentru realizarea acestor bijuterii, fie ele impletite minutios din sarme de tot felul, potrivite cu ciocanul pe nicovala, electroformate sau crosetate.

Materiale principale: sarma placata cu argint, sarma de cupru, cupru, inox, fire de matase, margele, pietre semipretioase cat cuprinde si nu in ultimul rand, cristale, de sticla sau Swarovski.
Inca din 2010 lucrez, gresesc, creez, reusesc, ma impiedic, o iau de la capat… Depun eforturi sustinute pentru a-mi hrani aceasta pasiune descoperita din intamplare, acum 7 ani.

Sunt mandra sa va anunt ca pe langa produsele fizice pe care le puteti admira pe www.delilah.ro, lucrez cu drag si tutoriale pentru cei care sunt la inceput de drum si nu numai, in tehnica wire wrapping-ului. Multe bijuterii (creatii proprii) au deja si tutoriale, cu fotografii si explicatii pas cu pas, indrumari pretioase pentru bijuterii reusite, oricare ar fi ele: inele, cercei, bratari, pandantive…

Cateva tutoriale au fost deja publicate, de-a lungul anilor, in revista de specialitate din Statele Unite ale Americii “Step by Step Wire Jewelry”, atat in variantele printate cat si digitale (revistele pot fi cumparate de aici: Step by Step Wire Jewelry Magazine )


Nr. 3 din Iunie-Iulie 2014 – 5 pagini cu explicatii dedicate bratarii cu aventurin, Green Bangle

 

Nr. 4 din August- Septembrie 2014 – 4 pagini dedicate bratarii Liana Bangle

 

Nr. 2 din Aprilie-Mai 2015 – 4 pagini si jumatate pentru minunatii cercei Ethnic Earrings

 

Nr. 5 Octombrie-Noiembrie 2015 – 5 pagini dedicate inelului reglabil cu elemente Swarovski

 

Nr. 2 din Aprilie-Mai 2016 – 3 pagini pentru cerceii Purple Waves

 

Nr. 4 August-Septembrie 2016 – 4 pagini pentru inelutul Woven Ring

 

Nr. 5 Octombrie-Noiembrie 2016 – 3 pagini pentru cerceii Blue Herringbone

 

 

 

 

 

 

Call Now ButtonCall Now