GDPR Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1

Site-ul www.delilah.ro este operat de VIRTINEANU LUMINITA PFA inscrisa la Registrul Comertului cu Nr: F16/1901/2010, CUI 27819580, cu sediul in Str. Pidulestilor, Nr. 5, Cimpeni, Pielesti, Jud. Dolj.
Adresa de corespondenta: Str. Eustatiu Stoenescu, Bl. P5, Sc. 1, Ap. 2, Craiova, Dolj

 

2.1

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.delilah.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

2.2

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.delilah.ro si anume:

– Stabilirea contactului cu clientii;

– Prelucrarea comenzilor: validare, facturare, expediere, stabilirea detaliilor unde este cazul, etc;

– Participarea la concursuri, promotii;

– Transmiterea de mesaje de tip administrativ privind schimbari in site, contul de utilizator, etc;

– Transmiterea de newslettere (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) privind activitatea www.delilah.ro si a tertilor cu care www.delilah.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

– Cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 

3.1.

Prin exprimarea acordului si completarea formularului de inregistrare de pe www.delilah.ro (VIRTINEANU LUMINITA PFA), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus la punctul 2.2, de catre administratorul www.delilah.ro (VIRTINEANU LUMINITA PFA).

3.2.

Prin citirea documentului si exprimarea acordului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

4.1.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Eustatiu Stoenescu, Bl. P5, Sc. 1, Ap. 2, Craiova, Dolj, in atentia VIRTINEANU LUMINITA PFA,

va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

4.2. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Eustatiu Stoenescu, Bl. P5, Sc. 1, Ap. 2, Craiova, Dolj, in atentia VIRTINEANU LUMINITA PFA, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

4.2.1. – rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

4.2.2. – transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

4.2.3. – notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

5.1.

De asemenea, www.delilah.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 4.2.3. prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

 

6.1.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.delilah.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

 

 

7.1.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email delilah@delilah.ro